ABSTINENS...

Natt igen och uppe igen... dax att ändra lite vanor kanske.?

Vill ju gå upp i hyfsad tid på helgen, för att hinna med lite.

Vill egentligen ändra mkt i livet... vill vara mer social, t.ex.
Mot människor i allmänhet och mot vänner och nära i synnerhet. Det ÄR ju trevligt att umgås.
Vill spela spel  (läs Pictionary, Rapakalja, etc.) . Vill UT. Inte bara vara hemma och på jobb.

Just det, JOBB!

Det är därför jag inte orkar vara social... + för att jag fortfarande sover för lite...

Med barnen  (och mammorna! =) ... okej då; papporna oxå, LITE, LITE.)  på jobb är man så intensivt social, så det tar kol på en. Och får man högre lön för det!?

Svar NEJ!


Jaja.

Det här är bara en liten abstinens-skrivelse.

Har inte tid, men eftersom folk saknar mig något så ofantligt här, går jag dessa till mötes.

Och för dig som inte vet, så skojar jag till det ibland... men bara IBLAND.


Kvällen/natten har innehållit kaffe och en chokladbit och konjak.

Jag SKA bli rik och kunna jobba med mitt skrivande med något litet tips som extraknäck ibland.
Vill kunna se intressanta Discovery-program eller Navy CSI sent på vardagarna, med en värmande konjak i min hand, helt och hållet UTAN att känna någon stress inför nästa dag.


Idol var ikväll och utan att ha sett alla avsnitt kan jag lätt säga att Anna är en klar vinnare.
Men Alice har en (själv)KLAR och fin stämma och den där LILLkillen är duktig och POPULÄR bland girlsen och Maltesen är rätt mkt ARTIST redan... så det kan bli TIGHT.

Som kanske tidigare sagts här bland sidorna, är jag ingen MUSIKER alls men har ändå en bra gissningsförmåga och dessutom den goda smaken att tycka om för exempel SIBEL och, och, och,  (jo, jag vet; man kan inte sätta komma (alltså , ) efter OCH!)  och... ja, ta t.ex. INDIRA (ja, gissa på bara!...).

Det jag vill säga är att fast jag inte kan hålla takten sådär självklart och fast jag inte har sångröst och har svårt att kontrollera instrument, nej förresten MKT svårt, så har jag nog attsingen ett litet, litet musiköra i mitt... öra.


BIIIIIIP!!!

Där gick tiden ut.

SLUT!

Har saker att göra senare idag och ska kanske på  (hoppas det blir lite balkan-)fest. Får se hur jag känner mig och skäms alltid lika mkt när jag inte lärt mig mer av språket  (se parentesen)  och folk ska testa mig och jag inte alls orkar försöka tänka efter och det bara blir lite "Zivijo!" och "Zivjeli!"  (med reservation för stavningen!)  och livlinan "Samo malo... govorim samo malo bosanski ili hrvatski.".

Men det är klart, efter någro loza och pivo är man mer vågad och börjar blotta sina färdigheter från sidan 2 i den där boken från charmkursen och man börjar påstå att "LIJEPA! SUPER ZENE - ZENE IZ BOSNE I HRVATSKE!!!"... (fyllesnack, varför inga reservationer behövs!).

Jaja.


Nu ska kudden NANNAS!

Sleep tight and don´t let the bed-bugs bite! (nu blev han nostalgisk och började tänka på en femårig sam(men ändå SÄR)levnad! SUCK... Inte SUG, bara suck... vemod och saknad...)

BYE!


/Jeppe - "Kungen av Bosnien" (oxå nostalgi...)


RSS 2.0