SPÅÅRET?

Nej, inte SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅRET!... inte PÅ, heller...
SPÅ-ÅRET.
Med frågetecken efter!
?
Sådant, alltså.
Ja, alltså... okej, berättar följande först, så kanske t.o.m. jag fattar...
 
För några dagar sedan var det morgon och då, då stod jag på jobb och snackade lite ytligt med en kollega och då, då kom det dit en tredje kollega och då, då började hon säga typ ba, ja typ bah såå va, lixom... YOOO!... heuhrrmmm!???... och då, då sa den tredje att "då får man ringa 112", angående det vi pratade om (riktigt VAD minns jag inte, men det är av mindre betydelse...).
Hon sa det på SKOJ, alltså, eftersom hela samtalet var lite skoj-stil ...skoj.
Ja, sen gick det några timmar och vad hände?
Jo (nej, inte YOOO, yo...), på en avdelning hade de fått ringa 112 för att tillkalla ambulans (hemskt), pga sjukdomsfall hos en av pedagogerna (fortfarande oklart vad för sjuk, men såklart hoppas vi det blir bra, KRYA!).
 
Det var första.
Här kommer andra;
 
Igår när jag cyklade till jobb, tyckte jag jag ja(nehej du... två jagar får räcka!) såg A. - en gammal kollega - lite längre fram på den gata, som just vid den tidpunkten så snällt, alldeles gratis, hyrde ut sin asfalt till min cykel, vars sadel bar mig fram genom morgonen. ...
Anledningen till att jag inbillade mig att den av morgonmörkret något diffusa gestalten, med ryggen mot mig, var A. är att diffusa gestalten använde sig av en liknande, lite speciell gångstil, som A. är innehavare av.
 
Nåväl, när sadeln bar mig förbi den förmodade A. struntade jag stöddigt i att hälsa, eftersom jag helt enkelt inte hade tid och ännu mer och helare enkelt inte orkade. Jag menar, hon hann ju lixom ändå inte koppla ihop min gestalt med MIG...
 
Okej, vidare framåtrörelse av min cykel, tog mig upp på vägen genom kyrkogården.
Och VEM skådar mina blå komma gåendes mot mig där, efter en 116 meter (mycket exakt cirkagissning), om inte A.!?...
Alltså... kan man säga SPOOKY, eller är det bara jag som är småkänslig!?...
 
Summan av kardemumman blottar följande frågeställning;
Är 2014 året, då man kan se, åtminstone en liten bit, in i FRAMTIDEN???
JAG vet inte, men med dessa tätt följda, helt OAVSIKTLIGA siar-scenarier, känns den frågan fullt berättigad... och ganska spökig.
 
/Jeppe - SPANAR äntligen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0